divendres, 15 de gener del 2016

HATSUNE MIKU ^-^

Aquí ve una entrada en honor a la mort de David Bowie, i per això avui parlaré de Hatsune Miku la primera idol de musica pop que és un anime.

Hatsune Miku tot i ser un holograma unit a un programa de veu virtual és la cantant japonesa de més èxit en l'actualitat i la seva música és en els llocs més alts de la popularitat.  És un banc de veu per al programa Vocaloid ( 2, 3, i 4) un sintetitzador de veu, la qual la de la Hatsune és de Seiyuu Saki Fujita. Ha genenerat milions de dòlars en ingressos,  2'3 milions de persones la segueixen a Facebook, Lady Gaga la vol com a telonera seva i els seus concerts massius omplen recintes desde Singapur fins a Los Angeles. El seu nom prové del japonés i significa "Primer so del futur

Durant la creació de Miku, Crypton va considerar que el producte no seria només exitós per la seva veu altament atractiva sinó que també per la seva imatge. Hatsune segons dades oficials tindria 16 anys, mesuraria pel voltant de 1,58 metres i amb un pes de 43 quilos. Té el cabell llarg color blau turquesa normalment recollit amb dues cuetes i ulls grans del mateix color. Vesteix amb una camisa sense mànigues color gris perla amb una corbata turquesa, una faldilla molt curta negra amb vores color blau turquesa, mànigues negres separades de la camisa i botes altres fins a les cuixes.



Va tenir tant èxit només sortir, que els seus fans van començar d'inmediat a crear mate2rial per a ella: il·lustracions, programes per coreografiar els seus moviments, disenys de roba... Avui en dia Hatsune Miku compta amb més de 100.000 cançons. Miku Hatsune genera la mateixa passió que qualsevol altre cantant en el mercat adolescent. Dacord amb CFM, que Hatsune sigui humana o no es irrellevant. El que atrau d'ella és que qualsevol pot reflexar-hi els seus desitjos, aspiracions o biografía en ella. Pot ser llesta o cap de suro, ingenua, carinyosa o distant com qualsevol vulgui. Sempre estarà disponible, mai cancelarà un concert perquè li fagi mal el coll, o perquè la nirt anterior s'hagi passat amb la beguda.
"Pensem que als fans els va agradar Hatsune Miku perquè van trobar alguna cosa amb el que identificar-se en cadascun dels seus treballs, no perquè 'no sigui humana' o perquè 'sembli humana' . No li atribuïm cap tret biogràfic , excepte edat , alçada i pes. Per tant , els usuaris creen treballs en què Miku pot ser el que ells vulguin dins de les seves històries. Cadascú s'inventa la seva pròpia Miku." Explica CFM en un correu elèctronic.
Hatsune Miku té 7 discos, amb els titols Vocaloid 2 Hatsune Miku vol. 1(2, 3, 4, 5, 6, 7). Les cançons més populars són:
Levan Polka, World is Mine, Rolling Girl i Black Rock Shooter de la qual se n'ha basat una serie d'anime amb el mateix títol, i la cançó n'és el Opening. 

World is Mine - Hatsune Miku Concert

Rolling Girl - Fan Video Music

Black Rock Shooter - Opening Hatsune Miku


Levan Polka - Music Video Hatsune Miku














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada