dijous, 24 de desembre del 2015

MIRAI NIKKI *-*

Ei personetes KAWAII !!

Aquesta sèrie creada per Sakae Esuno i dirigida per Naoto Hosada entra en els gèneres d' acció, drama, gore, suspens i thriller psicològic.
                                                                               

Amano Yukiteru és un noi amb problemes per fer amics que es passa el dia escrivint al seu diari que té al mòvil, des del punt de vista d'un espectador, i parlant amb el seu "amic imaginari" Deus ex Machina; Déu del temps i l'espai.
   Un dia, Deus no reulta ser tansols un amic imaginari sinó realment un Déu que, a més de Yukiteru, onze persones més tambe poden veure i escoltar; aquest ésser diví crea un  "Joc de Supervivència", en el qual els hi entrega un diari que perdiu el futur a cada un dels participants escollits. Les regles del joc són siples: els dotze propietaris dels diaris han de matar-se entre ells i l'ultim que quedi viu es convertirà en el nou Dèu, però, els participants han de tenir el cor pur. 

                                 




dissabte, 12 de desembre del 2015

SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA!! (>o<)

Ei personetes KAWAII !!,
sé que va amb retard però igualment estic molt emocionada de publicar aquesta entrada. 
El 30 d'octubre vaig anar al Saló del Manga de Barcelona amb uns amics, era la primera vegada que hi anava i la veritat és que va ser molt divertit. 
Tres persones de les que hi anàvem vàrem anar amb cosplay, jo vaig anar-hi de Hatsune Miku, una cantant virtual de Vocaloid. 
El Saló del Manga de Barcelona és una convenció de manga, anime i cultura japonesa organitzada per Ficomic que se celebra anualment a la Fira de Barcelona (Plaça Espanya, Barcelona). És la convenció sobvre còmics japonesos més important d'Espanya. La segueixen al darrere la Japan Weekend de Madrid i el Saló del Manga de Múrcia.
Durant el Saló del Manga de Barcelona es realitzen moltes activitats, però les més aclamades pels visitants són el concurs de cosplay i el de karaoke. El saló sempre s'organitza en la mateixa època de l'any però els dies varien depenent de en quin dia caiguin. Aquest any s'ha fet del dijous 29 d'octubre al diumenge 1 de novenbre. El preu de l'entrada varia en quin moment la compris, si la compres mesos abans pot costar-te 7,50 euros però si la compres a les taquilles el mateix dia que hi vagis pot costar-te més o pot ser que  s'hagin esgotat. Així que hauràs de correr si vols anar-hi!! 

I jo serè el nou rei dels pirates!!

ONE PIECE!!

Ei personetes KAWAII !!, 

avui us porto una sèrie a la que jo em vaig aficionar ja fa molts anys.
One Piece comença amb l'ejecutació de Gol D. Roger, un home conegut com el rei dels pirates. Poc abans de la seva mort, Roger menciona el seu gran i llegendari tresor, el "One Piece" i que pot ser pres per tot aquell qui ho desitgi. 
Això marca l'inici d'una gran era coneguda com la GRAN ERA PIRATA. Com a resultat un sense fi de pirates salpen cap la Gran Line amb les intencions de trobar el tresor.
Resultat d'imatges de monkey d luffyVint-i-dos anys després de la mort de Gol D. Roger, un jove anomenat Monkey D. Luffy, inspirat per la seva admiració que des de la infància li té al poderós pirata Shanks "el pél-roig" comença la seva aventura des de casa seva al mar East Blue per trobar el One Piece i auto proclamar-se el nou rei dels pirates.

"I jo seré el nou rei dels pirates!!"

dimecres, 9 de desembre del 2015

DEATH NOTE *-*


Escrita per Tsugumi Ōba, il•lustrada per Takeshi Obata i dirigida per Tetsurō Araki.
La història es centra en Light Yagami, un estudiant de batxillerat que es troba un cuadern amb poders sobrenaturals amb el nom de "Death Note", amb el que és capaç de matar persones si s'escriuen els noms d'aquestes, mentrestant que el portador visualitza mentalment la cara de la persona a qui vol assassinar. Light intenta eliminar a tots els criminals i crear un món on no existeixi la maldat, acompanyat de Ryuk un shinigami* ex-propietari de la Death Note, però els seus plans seràn frustrats per L, un detectiu molt famós del que ningú en sap l'identitat.

*un Shinigami és un Déu de la mort en la cultura japonesa.

                           

dimecres, 2 de desembre del 2015

TO LOVE-RU ^^





És una sèrie anime de tipus ecchi. To Love-Ru és un joc de paraules que significa trouble, problema.
La història passa entorn a la vida de Rito Yuuki,
 un estudiant de secundària que esta profundament enamorat de Haruna Sairenji a la que no es capaç d'expressar-li els seus sentiments. De sobte una noia apareix a la seva vida,  a la qual sense adonar-se'n se li declara i automaticament es converteix en el seu promés, la noia es presenta com a Lala Deviluke una extraterrestre princesa del planeta Deviluke.
 A partir d'aquest moment en Rito haurà d'afrontar-se a nombrosos problemes, a altres pretendents extraterrestres de Lala, i fins i tot al mateix pare de la noia. Més endavant els sentiments de noi es tornen confusos, i, tot i que segueix enamorat de Haruna també comença a agafar-li afecte a Lala. Per tot el camí que haurà de recorrer per arribar al final hi van apareixent personatges, altres noies enamorades d'ell i la proposició de fer un harem al voltant de Rito.



 La sèrie té quatre temporades:
- To Love-Ru
- Motto To Love-Ru
- To Love-Ru Darkness
- To Love-Ru Darkness 2

A mesura que les  temporades van avançant hi van apareixent més personatges que van capgirant la vida de Rito, i així el plan del harem va progressant.